Ha nascut VIU LA VIDA, primer disc de CABLE OBSESSION.

A l’inici de curs el setembre del 2015 a l’escola de música TOT MÚSICA de Caldes de Montbui (Barcelona), en Joan Ramon, professor de l’esmentada escola, ofereix la possibilitat de fer un “combo” exclusivament femení i d’acord amb l’escola , després d’uns mesos de proves i ajustaments, el grup queda format definitivament. En poc temps la compenetració del grup és extraordinària i es passa de l’etapa normal de compenetrar-se musicalment entre els diferents instruments interpretant versions, a treballar amb cançons inèdites. El reconegut compositor Amado Jaen ofereix al grup algunes cançons i el resultat és summament satisfactori. El grup s’anima a compondre les seves pròpies cançons i el “combo” s’ha transformat en un conjunt musical que elles mateixes bategen amb el nom CABLE OBSESSION per les dificultats dels cables de connexió entre instruments i amplificadors.
 

L’estil de CABLE OBSESSION és eminentment POP, amb incursions “fussion” d’altres estils tals com: Rock, Funky, Soul, Reagge i Rap.

Després de fer diversos concerts en activitats de TOT MÚSICA, d’altres actuacions en pobles pròxims a Caldes i d’haver fet de teloneres dels grups ROBA ESTESA i AMICS DE LES ARTS; s’incorporen nous instruments: Ariadna i Mariona ambdues, afegeixen guitarres elèctriques a més de l‘ukelele i la guitarra acústica, enriquint també el so incorporant-hi veus i cors.   A l’agost del 2017 CABLE OBSESSION grava una maqueta als estudis LA RULOT, que és presentada a la discogràfica DISCMEDI amb el resultat de la signatura d’un contracte discogràfic amb l’esmentada companyia.   A l’agost del 2018 es grava el disc als estudis AURHA sota la producció musical de Joan Ramon i amb Maurizio Tonelli “MAURI” com a enginyer de so.

Les components de CABLE OBSESSION són:

Marta Árcega

Bateria, percussió, cors i veus

 

Àfrica Blades

Piano, sintetitzadors, cors i veus

 

Ariadna Caldentey

Ukelele, guitarra elèctrica, veus, cors, i rap

Mariona Mir

Cantant, guitarra acústica, guitarra elèctrica, cors i rap

 
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram