Ha nascut VIU LA VIDA, primer disc de CABLE OBSESSION.

Som Cable Obsession i sempre tenim problemes amb els cables La vida corre però que no se t’escapi el moment d’escoltar el nostre primer disc Viu la Vida. Ens és igual si l’escolteu a Mitjanit, a Contracorrent o amb febre, però feu la festa vostra o comenceu una Nova Era, sigui a Cambridge o al pati de casa teva. Deixa enrere les persones ignorants, respira i Viu la Vida!

Les components de CABLE OBSESSION són:

Marta Árcega

Bateria, percussió,
cors i veus

Àfrica Blades

Piano, sintetitzadors,
cors i veus

Mariona Mir

Cantant, guitarra acústica i elèctrica, ukelele, cors i rap.

Pere Ribalta

Baix, cors i veus.

 

A l’inici de curs el setembre del 2015 a l’escola de música TOT MÚSICA de Caldes de Montbui (Barcelona), en Joan Ramon, professor, ofereix la possibilitat de fer un “combo” exclusivament femení i d’acord amb l’escola , després d’uns mesos de proves i ajustaments, el grup queda format definitivament. En poc temps la compenetració del grup és extraordinària i es passa de l’etapa normal de compenetrar-se musicalment entre els diferents instruments interpretant versions, a treballar amb cançons inèdites.

El reconegut compositor Amado Jaen ofereix al grup algunes cançons i el resultat és summament satisfactori. El grup s’anima a compondre les seves pròpies cançons i el “combo” s’ha transformat en un conjunt musical que elles mateixes bategen amb el nom CABLE OBSESSION per les dificultats dels cables de connexió entre instruments i amplificadors. L’estil de CABLE OBSESSION és eminentment POP, amb incursions “fusion” d’altres estils tals com: Rock, Funky, Soul, Reggae i Rap. Després de fer diversos concerts en activitats de TOT MÚSICA, d’altres actuacions en pobles pròxims a Caldes i d’haver fet de teloneres dels grups ROBA ESTESA i AMICS DE LES ARTS; s’incorporen nous instruments: la Mariona afegeix guitarres elèctriques a més de l‘ukelele i la guitarra acústica, i entre tots, enriqueixen el so incorporant-hi veus i cors. 

L’’agost del 2017 CABLE OBSESSION grava una maqueta als estudis LA RULOT, que és presentada a la discogràfica DISCMEDI amb el resultat de la signatura d’un contracte discogràfic amb l’esmentada companyia. L’agost del 2018 es grava el disc als estudis AURHA sota la producció musical de Joan Ramon i amb Maurizio Tonelli “MAURI” com a enginyer de so. 

Al juny de 2019 el grup deixa de ser un grup exclusivament femení i queda format per Marta Arcega, Àfrica Blades, Mariona Mir, i Pere Ribalta

YouTube
Instagram